september 2020

ZJUUST GAAT DOOR! De lessen starten weer in augustus en september 2020.Dit is per groep verschillend.

We spelen de uitgestelde voorstellingen van "MOMO en de TIJDSPAARDERS” op zaterdag 26 september om 19:00 uur en zondag 27 september om 15:00 uur voor alle belangstellenden in de HANZEHOF.

(reserveren is noodzakelijk ivm beperkt aantal plaatsen (coronaproof) via
reserveren@zjuust.nl
of 06-14433788)

Op maandag 28 september spelen we besloten voorstellingen voor basisscholen, eveneens in de Hanzehof.


juli 2020

ZJUUST GAAT DOOR in het nieuwe seizoen! De lessen starten weer in september of oktober 2020. Dit is per groep verschillend. De leden krijgen hier persoonlijk bericht van.

We onderzoeken of we MOMO en de TIJDSPAARDERS alsnog kunnen opvoeren en wel op zaterdag 26 september om 19:00 uur en zondag 27 september om 15:00 uur.

maart 2020

Tot onze grote spijt moeten wij de komende voorstellingen van MOMO EN DE TIJDSPAARDERS in de Proeflokalen én de Hanzehof afzeggen. Het lijkt ons als regie en bestuur van Zjuust onverstandig tegen het advies van de regering in te gaan.

Het gaat om de maatregel dat alle 100+ evenementen afgelast moeten worden.
Zjuust ziet zich genoodzaakt het gehele programma aan te passen en zoekt naar mogelijkheden verderop in de tijd.
Binnenkort verdere berichten.

januari 2020

Momo ontdekt de waarheid over de tijdspaarders: ze blijken de mensen in feite tijd te laten sparen voor de tijdspaarders zelf.

Niet lang daarna wordt Momo benaderd door de schildpad Cassiopeia en zijn Meester Hora, de beheerder van de tijd. Samen met Cassiopeia en Hora zorgt Momo, niet zonder gevaar voor eigen leven, voor een crisis bij deze grijze heren, en wordt het heel spannend: Wie wint deze strijd?